American Woodworker

Important Information >>

Syndication

Å kjøpe gull og sølv smykker i Teheran

RATE THIS:

 


Shopping i Teheran, Iran, selv om knapphet på varer, men i forhold til det innenlandske, gull og sølv smykker er relativt billigere. I Teheran, kan gull og sølv smykker være som å plukke nepe kål hakke. Slike varer som i det innenlandske supermarkedet for å kjøpe grønnsaker godteri som fritt til å velge, og det er mange små bedriftseiere bare sette de tidligere folk til å kjøpe varer som ligger i markedet,
Louis Vuitton Online etter transaksjonen vil være små ting i bytte for en stor boks regningen. Iran er et muslimsk land til absolutt dominans av deres religion er den åndelige lederen for landets høyesterett Head of State, folk her av religiøse begrensninger spesielt strenge.

Hvis bønn tid, hvorvidt virksomheten gjøre halvparten, vil butikkeieren folk bli droppet gjester og et rom fullt av gull og sølv gikk til bønn, og komme tilbake til slutten av all bønn.
Louis Vuitton Väskor Online I Iran er tyveri straff ekstremt harde, våget nesten ingen å stjele sjefene ikke bekymre deg om kunden tok varene igjen å dra nytte av deres bønner.

Shopping er innholdet i hver jente kom til Teheran shopping vil være glatt. Teheran veldig grønn, er det to kjente gater, Valiasr og Shariati, gjennom hele byen. Teheran fleste av elementene er dyrere, men gull og klokker enn innenlandske mye billigere. Som vi har varmt kjente sveitsiske ur, prisene her er billigere enn innenlands to tredjedeler. Teheran kjøpesenteret mye forskjell med det innenlandske,
Louis Vuitton Plånbok så høyt som fem-etasjers bygning, en butikk i sentrum av byen, som har en heis, anses som den beste lokale kjøpesenter.

Lokale skikker, betale før etter noen "høflighet", vil eieren selv en gang: "Nei, ikke pengene dine" Anta at du vil ta det på alvor, ikke betaler til venstre, og deretter har politiet arrestert deg og dømmer deg til tyveri. Plane emigranter per person bare kan bære et område på mindre enn seks kvadratmeter teppe (Ledsager ikke liker dette kravet), men det er forbudt å ha historisk eller kulturell verdi, for eksempel teppe,. Forbyr følgende elementer ut av landet: antikk, kunst ekte, håndskrevet bok, tablet utskrifter, kalligrafi, miniatyr håndverk, antikke mynter, våpen, ammunisjon, militært utstyr, medikamenter.

 


Filed under: